Terugblik Jubileumconcert 15 juni 2024

Geplaatst in: Geen categorie | 0

Zaterdagavond 15 juni heeft de Koninklijke Muziekvereniging ‘Harmonie’ Epe het jubileumconcert gegeven ter ere van het 160 jarige bestaan. De Malletband, het Harmonieorkest en het Nieuw Talent Orkest (NTO) hebben voor een mooi spektakel gezorgd! Het concert is terug te luisteren via https://kerkdienstgemist.nl/stations/641/events/recording/171847260000641
Op 5 februari 2024 heeft het Nieuw Talent Orkest voor het eerst een repetitie gehad. Sommige leden van dit orkest hebben nog nooit een muziekinstrument gespeeld, wat is het ontzettend mooi om dan te horen wat ze na 12 repetitieavonden met elkaar kunnen neerzetten!
Na de zomervakantie gaan veel leden van het NTO door met ons opleidingsorkest. Zo hopen ze uiteindelijk ook bij het Harmonie Orkest of de Malletband te komen. Wilt u ook meedoen met het Opleidingsorkest, of heeft u vragen hierover? Kijk dan op onze website www.harmonie-epe.nl.

Laat een Reactie Achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.