NTO orkest

Geplaatst in: Geen categorie | 1

U zult het bijna niet geloven, maar inmiddels is alweer de 7e repetitie van het NTO Orkest geweest, wat betekent dat we over de helft zijn! Elke keer klinkt het weer beter en als een echt orkest. We horen dan ook van alle kanten enthousiaste reacties, zowel van de NTO leden als van de Harmonie orkestleden. We kunnen dan ook allemaal niet wachten om onze talenten op het podium te laten horen!

Bent u ook benieuwd naar hoe het klinkt? Kom dan 15 juni naar ons jubileumconcert in de Goede Herderkerk! Kijk voor meer informatie op onze website.

Een Reactie

  1. Cor Rorije
    | Beantwoorden

    Op 18 mei om 10:35u komt bestuurslid Henk Vijge met een van de nieuwe Talentleden bij Praotstoel794 (een programma van RTV794) om onze luisteraars bij te praten over de vorderingen van het “Talent Orkest”. Zijn ze klaar voor het jubileumconcert op 15 juni?

Laat een Reactie Achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.