Jubilarissen Koninklijke muziekvereniging ‘Harmonie’ Epe

Geplaatst in: Geen categorie | 0

Zaterdag 13 januari was de nieuwjaarsreceptie van Koninklijke muziekvereniging ‘Harmonie’ Epe. Tijdens deze middag hebben we met elkaar het nieuwe jaar feestelijk geopend door samen met elkaar een toost uit te brengen.

Ook hebben we drie jubilarissen gehuldigd. Zo is Riet Huisjes al 60 jaar lid van de KNMO (Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie). Linda Vijge is dit jaar 45 jaar lid van onze vereniging, en Natasja de Weerd is 12,5 jaar lid van de KNMO én onze vereniging! Wij feliciteren hen namens iedereen van harte met deze mijlpalen. Zij ontvingen uit handen van het bestuur van de Koninklijke muziekvereniging ‘Harmonie’ Epe een oorkonde, een speldje en een bos bloemen. Ook werd er een mooie voorzittershamer uitgereikt aan de nieuwe voorzitter, Cecily van Wageningen.

Voor nu zullen wij ons volledig richten op de voorbereidingen voor de open avond van ons Nieuw Talent Orkest op 22 januari. Deze open avond begint om 19.30 uur in ons eigen verenigingsgebouw, Lange Veenteweg 4a. U bent van harte welkom!

Laat een Reactie Achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.