Koninklijke Muziekvereniging ‘Harmonie’ Epe huldigt jubilarissen

Geplaatst in: Geen categorie | 0

Tijdens onze ledenvergadering op maandag 28 november 2022 van de Koninklijke Muziekvereniging ‘Harmonie’ in Epe zijn twee jubilarissen gehuldigd. Gerard Haar trompettist 60 jaar lid en Hannie Vijge baritonist 45 jaar lid.

Beide muzikanten spelen nog enthousiast mee in het harmonieorkest. De jubilarissen werden door de voorzitter Erik van Westerveld bedankt voor hun inzet bij de vereniging en allerlei activiteiten daar omheen. Gerard Haar is tevens benoemd tot erelid van de muziekverening. De jubilarissen hebben een boeket bloemen ontvangen.  De MBGF (Muziekbond Gelderland-Flevoland, onderdeel van de landelijke KNMO) heeft Gerard onderscheiden met een speldje en daarbij behorende oorkonde.

Laat een Reactie Achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.