Grote finale van muziekproject Epe en Emst

Geplaatst in: Geen categorie | 0

Zes individuele lessen hebben ze gehad en twee keer oefenen met elkaar en nu al mochten én konden de deelnemers aan het scholenproject optreden met het grote orkest!
“I’m on top of the world” was het grote gezamenlijke finalestuk en dat gaf de sfeer bij de deelnemers en het publiek goed weer. Het was fantastisch.
Eind vorig schooljaar verzorgden muziekvereniging Prins Bernhard Emst en Koninklijke Harmonie Epe samen een groot concert voor de kinderen van de St Bernardusschool en Jenaplanschool ’t Hogeland. Aan de hand van een muzikaal verhaal maakten de kinderen kennis met alle instrumenten van het harmonieorkest. Na afloop konden de kinderen de instrumenten van dichtbij bekijken en proberen. Een deel van de kinderen meldde zich vervolgens aan voor de kennismakingscursus. Kers op de taart van de lessenreeks was dit afrondende concert in het harmoniegebouw in Epe.

Bij dit project is goed te zien (en vooral horen!) hoe geweldig samen muziek maken is. Ook al ken je pas een paar noten, samen kun je zo toch een heel lied spelen. Het is jammer dat we in de krant geen filmpje kunnen plaatsen anders kon je horen hoe mooi het was!
De meeste kinderen waren zo enthousiast over hun instrument en het samenspelen dat ze verder gaan met de lessen en samenspelen in Epe of Emst.

Laat een Reactie Achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.