Jeugd muziekproeverij zaterdag 19 november

Geplaatst in: Geen categorie | 0

Deelnemers muziekproeverij geven eerste concert op zaterdag 19 november a.s.!

Naar aanleiding van het muziekspektakel dat de harmonieorkesten van Epe en Emst eerder dit jaar gezamenlijk verzorgden voor twee scholen in Epe, heeft een aantal leerlingen zich aangemeld voor een reeks proeflessen. Op zaterdag 19 november a.s. wordt deze ‘proeverij’ afgerond met een concert met een gezamenlijk orkest. Dit gezamenlijk orkest bestaat uit ervaren musici van beide muziekverenigingen. De nieuwelingen spelen een paar stukken mee. Voor deze kinderen is het de eerste keer dat ze optreden met een orkest. De afgelopen periode hebben ze naast lessen ook een aantal keren meegespeeld met een oefengroepje. Heb je zin in een middagje muziek of wil je ook ontdekken of een blaas- of slagwerkinstrument iets voor je is, kom dan op zaterdag 19 november a.s. van 17.00 tot 18.15 uur naar het gebouw van de Harmonie Epe aan de Lange Veenteweg 4a te Epe. De zaal gaat open om 16.45 uur en de toegang is gratis.

Laat een Reactie Achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.