Jubilarissen bij de Koninklijke Harmonie Epe 2021

Geplaatst in: Geen categorie | 0

Willemien en Marcel Paques zijn beide 12,5 jaar lid van de Koninklijke Muziekvereniging “Harmonie” in Epe. Willemien speelt Bas klarinet en zit sinds 2015 in het bestuur als algemeen manager van het Harmonie orkest. Marcel speelt trombone en is lid van de muziekcommissie en regelt met deze commissie de concerten van het harmonieorkest.

Het harmonieorkest zal haar repetitie na een lange periode op maandag 6 september 2021 weer hervatten. Vanaf 19:30 uur start de repetitie, voor een ieder die in het verleden muziek heeft gemaakt, is welkom om te komen kijken. Mocht je nog geen instrument hebben kunnen bespelen geen probleem,  dat kun je leren. Kom gerust op 6 september in “de Harmonie” Lange Veenteweg 4a te Epe.

Laat een Reactie Achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.