“ Van Eigen Bodem” is het thema van het voorjaarsconcert van de Koninklijke muziekvereniging Harmonie Epe op 21 maart 2020 met het koor Rock Oud Loud en combo Strike your Chords.

Geplaatst in: Nieuws | 0
Voorjaarsconcert 2019

Op zaterdag 21 maart 2020 voert de Koninklijke muziekvereniging  “Harmonie” Epe haar traditionele voorjaarsconcert uit, in het gemeentehuis Epe, met als thema  “Van Eigen Bodem”:  aanvang 19:30 uur. Het programma wordt verzorgt door de Malletband en het Harmonieorkest.  De voorverkoop voor dit voorjaarsconcert 2020 gaat 7 maart 2020 van start bij de Readshop aan de Hoofdstraat in Epe.

Het programma heeft als thema “ Van Eigen Bodem”, wat een veelzijdige muziekavond oplevert. 

De Malletband onder leiding van Gerko van Olst bijt het spits af met speciale muziek van Radar love – Golden Earring, Sky on Fire – Handsome Poets, Why tell me Why – Anita Meyer, Zwart Wit – Frank Boeyen Groep.

Na de pauze treedt het Harmonieorkest op onder leiding van Marcel van der Wulp, met als gasten:  het koor “Rock OuD Loud” onder leiding van Yko Hoekstra uit Zwolle, en het combo Strike your Chords uit Heerde, samengesteld uit 4 jonge muzikanten. Het beloofd een veelzijdig sprankelende uitvoering te worden waarin het publiek wordt uitgenodigd actief mee te doen.  Gespeeld worden: Marco Borsato on stage – Jan van Kraeydonck, Vriendschap – Westbroek / Temming, From Holland with love – Kees Vlak, The Guus Meeuwis Trilogy – Thys Oud, Dutch Rock Medley – Bert Willemsen.


Ook dit jaar is er weer een grote verloting georganiseerd, mogelijk gemaakt door uitbundige sponsoring van de lokale ondernemers.

De presentatie is in handen van Bé Kooiman.  Aanvang is zaterdag 21 maart om 19:30 uur, de zaal is open vanaf 19:15 uur.  Entree  5 euro per persoon.  Vanaf 7 maart zijn de toegangsbewijzen te koop bij The Read Shop, Hoofdstraat 77 in Epe en ‘savonds vóór het concert bij de zij-ingang van het Gemeentehuis van Epe.  Donateurs kunnen op vertoon van de donateurskaart twee gratis toegangsbewijzen afhalen.

Laat een Reactie Achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.