Koninklijke muziekvereniging Harmonie Epe huldigt jubilarissen.

Geplaatst in: Nieuws | 0

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Koninklijke muziekvereniging Harmonie Epe zijn vier jublilarissen gehuldigd. Ron Voortman, bassist 12,5 jaar lid, Sonja Lokhorst en Janette Scheffer een onafscheidelijk duo op de dwarsfluit 40 jaar lid en ons ere lid Herman Baan ook 40 jaar lid.

Ron Voortman, Sonja Lokhorst en Janette Scheffer spelen nog steeds actief mee in het harmonieorkest, Herman Baan was verhinderd.  De jubilarissen werden door de voorzitter Erik van Wersterveld bedankt voor hun inzet bij de vereniging en allerlei activiteiten daar omheen.  Namens de muziekvereniging hebben de jubilarissen een cadeau en een bos bloemen ontvangen. De MBGF (Muziekbond Gelderland-Flevoland, onderdeel van de landelijke KNMO) heeft hen onderscheiden met een speldje en daarbij een oorkonde.

Laat een Reactie Achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.