Zaterdag 9 november 2019 najaarsconcert Koninklijke Harmonie Epe met Fanfare Vriendschap Oene, Merlin Fiene en Bart Dekker

Geplaatst in: Nieuws | 0
Najaarsconcert Harmonie 2018


Op zaterdag 9 november om 19:30 uur geeft de Koninklijke Muziekvereniging “Harmonie” Epe haar najaarsconcert  in de Grote Kerk in Epe.
Het belooft een bijzonder concert te worden door de samenwerking met Fanfare Vriendschap uit Oene, zangeres Merlin Fiene en accordeonist Bart Dekker.
Zangeres Merlin Fiene zingt samen met het harmonie orkest Skyfall van het gelijknamige James Bond film. Bart Dekker zal de melodiepartij van Baantjer uitvoeren. “Pacific Dreams” wordt gezamenlijk uitgevoerd door muzikanten van de Harmonie Epe en Fanfare Vriendschap. Daarnaast zullen er nog diverse muziekstukken worden uitgevoerd, zowel door Vriendschap Oene als  door de Harmonie Epe.
De toegangskaarten voor dit concert à 8,50 (inclusief een consumptie) zijn verkrijgbaar bij de Read Shop naast Blokker aan de Hoofdstraat te Epe en ’s avonds bij de ingang van de Grote Kerk. Toegang tot de Grote Kerk via de ingang aan de Beekstraat.  U bent van harte uitgenodigd.
Het is voor iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt mogelijk om ons GRATIS te sponsoren. Hoe?  Kijk op: https://harmonie-epe.nl/2019/10/01/help-ons-door-middel-van-sponsorkliks/

Laat een Reactie Achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.