Help ons door middel van sponsorkliks

Geplaatst in: Nieuws | 0

Vanaf nu is het voor iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt mogelijk om ook tevens GRATIS te sponsoren. Ga de volgende keer dat u iets op het internet wilt kopen eerst naar www.sponsorkliks.com toets daar dan Harmonie Epe in.

Zo kunt u een reisje boeken, een bloemetje laten bezorgen of het ander producten kopen. Er verschijnt dan een overzicht met vele webwinkels. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Koninklijke muziekvereniging “Harmonie” Epe een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. U kunt u terecht bij tal van restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. voor Koninklijke muziekvereniging “Harmonie” Epe. Staat u favoriete restaurant er ook bij?

Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Alvast bedankt voor uw hulp!

Laat een Reactie Achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.