Repetities Koninklijke Harmonie Epe weer begonnen

Geplaatst in: Nieuws | 0
Malletband met Merlin Fiene – Voorjaarsconcert 2019

De repetities van de Koninklijke Muziekvereniging “Harmonie” Epe zijn op 2 september weer van start gegaan.
Daarmee zijn de voorbereidingen voor het najaarsconcert op 9 november 2019 in de Grote Kerk te Epe begonnen. Dat belooft weer een bijzonder concert te worden. Zangeres Merlin Fiene zingt samen met het harmonie orkest Skyfall van de gelijknamig James Bond film, een solist op accordeon zal de melodiepartij van Baantjer uitvoeren en Pacific Dreams wordt uitgevoerd door het orkest samengesteld uit de muzikanten van zowel de Harmonie uit Epe, als de Fanfare Vriendschap uit Oene. Daarnaast worden nog diverse concertstukken door de Harmonie solo gespeeld.

De repetities zijn op maandagavonden van 19:30 tot 21:30 uur in het verenigingsgebouw aan de Lange Veenteweg 4/A. U bent van harte welkom om te komen luisteren. Bent u geinteresseerd om mee te doen? Nieuwe leden krijgen een instrument van de vereniging in bruikleen. Tevens kunnen nieuwe leden gebruikmaken van een gemeentelijke subsidie, waardoor de contributiekosten sterk gereduceerd zijn.
Wij kijken uit naar ons volgende concert, en wellicht aanmeldingen van nieuwe muzikanten.
Neem voor nadere informatie contact op  via 0578 -617299

Laat een Reactie Achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.