Bijzonder “mei-concert” op zondag 19 mei 2019 door ruim 100 muzikanten uit muziekorkesten van Epe, Emst en Gronau.

Geplaatst in: Nieuws | 0

 

Op zondag 19 mei 2019 in de Grote Kerk in Epe, aanvang 16.00 uur hebben de Koninklijke muziekvereniging “Harmonie” Epe, Muziekvereniging Prins Bernhard Emst en Posaunenchor der Erlöserkirche Gronau (Duitsland) elkaar muzikaal gevonden en vormen dan 1 groot orkest van zo’n 100 muzikanten.
Elk muziekorkest heeft een aantal muzieknummers voor dit concert ingebracht: Olimpica – Giovanni Orsomando, Jerusalem – Sir Hubert Parry, William Tell Overture – Gioachino Rossini, Nessun Dorma – Giacomo Puccini, Hanseatic Suite – Jacob de Haan, To my country – Bernard Zweers, Crimson Tide – Hans Zimmer, Four Contrasts for Wind – Trevor J. Ford, Sounds from Italy – E. di Capua.
Het programma wordt door 3 dirigenten gedirigeerd: Marcel van der Wulp (Epe), Hans Verhey (Emst) en André Sander (Gronau). Sommige muzieknummers worden ondersteund door zangers: Zwier de Weerd, Koen Brummel en Jürgen Etzrodt.
De partnergemeente van de gemeente Epe in Europa is de gemeente Gronau in Duitsland. Dat houdt in dat beide gemeenten elkaar van tijd tot tijd bezoeken. Deze uitwisselingen zijn bedoeld om elkaar te helpen en om van elkaar te leren. In dit kader zal de nieuwe burgemeester van Gronau Rainer Doetkotte de presentatie voor dit concert doen.
Kom kijken en luisteren naar dit concert, aanvang 16.00 uur, open vanaf 15.45 uur op 19 mei 2019 in de Grote Kerk Epe, ingang aan de Beekstraat. De toegang is gratis, donaties zijn welkom. Iedereen van harte welkom.

 

Laat een Reactie Achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.