“Best Songs Ever” is het thema van de Koninklijke muziekvereniging Harmonie Epe op 13 april 2019 tijdens haar voorjaarsconcert met medewerking van Merlin Fiene en Herman Nijkamp.

Geplaatst in: Nieuws | 0

Op zaterdag 13 april 2019 in het gemeentehuis Epe, aanvang 20.00 uur voert de Koninklijke muziekvereniging “Harmonie” Epe haar traditionele voorjaarsconcert uit met als titel “Best Songs Ever” , waaraan de Malletband en het Harmonieorkest deelnemen. Het programma is een muzikale verzameling van allerlei mooie muzieknummers. Het onderdeel Malletband van de Harmonie , onder leiding van Gerko van Olst, bijt de spits af en speelt o.a. Under Pressure, Tribute to ABBA, Mag ik dan bij jou? en Secrets met medewerking van Merlin Fiene, Jan Smit Medley, een combinatie van mooie nummers. In de pause is een verloting georganiseerd. Als laatste onderdeel van deze avond zal het Harmonieorkest onder leiding van Marcel van der Wulp en spelen o.a. Best songs ever Medley, Another day in Paradise van Phil Collins, Bohemian Rhapsody van Freddie Mercury, Deep Purple Medley, Piano Man van Billy Joel met zang door Herman Nijkamp , Hotel California van The Eagles.
Kom kijken en luisteren naar dit mooie concert. De avond begint om 20.00 uur de zaal is open vanaf 19.30 uur. De presentatie is in handen van Bé Kooiman. Entree 5 euro; donateurs kunnen twee gratis toegangsbewijzen afhalen. Vanaf 30 maart zijn de toegangsbewijzen ook te koop bij de Read Shop, Hoofdstraat 77 in Epe en ‘savonds op het concert bij de zij-ingang van het Gemeentehuis van Epe.

Laat een Reactie Achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.