Zin in muziek maken?

Geplaatst in: Nieuws | 0

Voor de jeugd onder ons:

Zin in muziek maken? Muziek maken is leuk en je wordt er vrolijk van. Bij de Koninklijke Muziekvereniging “Harmonie” Epe kan dat al meer dan 150 jaar. Kom dan eens kijken bij één van de orkesten. Ben je een beginnende muzikant? Heb je nog geen of weinig ervaring in de muziek, dat is niet erg. Als leerling van onze vereniging krijg je eerst muziekles van een muziekleraar.

De meeste leerlingen behalen binnen 2 jaar al een A- diploma. Met dit diploma mag je in het orkest om met z’n allen muziek te maken. Je mag muziek maken op het instrument dat je leuk vindt en je kunt gelijk beginnen. Je krijgt een instrument in bruikleen van de vereniging. Kun je al muziek maken, heb je al een A- diploma? Dan kan je gelijk beginnen in het Harmonieorkest.

Het Harmonieorkest bestaat uit:  klarinetten, saxofoons, dwarsfluiten, trompetten, hoorns, baritons, trombones en bassen aan gevuld met slagwerk. Het orkest oefent op maandagavond van 19.30 – 21.30 uur. Als lid werk je mee aan concerten en mag je muziekstukken voorstellen.

Hou je van slagwerkinstrumenten? Dan moet je bij de Malletband van de vereniging zijn. Deze groep maakt muziek met behulp van lyra’s, bells, marimba’s en alle mogelijke slagwerk (percussie – instrumenten) die je maar kunt bedenken. De Malletband oefent op donderdagavond van 19.30 – 21.30 uur. Als lid werk je mee aan concerten en mag je muziekstukken voorstellen.

De vereniging geeft jaarlijks een voorjaars- en een najaarsconcert met herkenbare muziek en speelde vorig jaar buiten in verschillende woonwijken in Epe. Wil je eerst komen kijken op een oefenavond? De Koninklijke muziekvereniging ”Harmonie” Epe oefent in haar verenigingsgebouw de ” Harmonie”  Lange Veenteweg 4a 8161PB Epe

Voor de volwassenen:

Wat kan de Koninklijke Harmonie u als volwassen bieden? Een gezellige sfeer met regelmatig een concert of optreden. Daarnaast biedt het zowel voor de gevorderde als de beginnende muzikant een fijne leerzame hobby, waarbij samenspel, plezier en ontspanning voorop staan.

Kom eens kijken op een repetitieavond in ons clubgebouw aan de Lange Veenteweg 4a in Epe. We kunnen op alle secties mensen gebruiken. U bent van harte welkom!
Oefenavond op maandagavond van 19.30 – 21.30 uur.

Voor meer informatie kun je contact opnemen

met Natasja de Weerd

  • via mail natasw02@gmail.com
  • telefoon 06-23416460

of Henk Vijge

  • via mail henkievijge@live.nl
  • telefoon 06-30620115

kijk naar onze website www.harmonie-epe.nl

of kijk op onze facebook pagina of instagram profiel!

Hoe je door muziek een stuk gelukkiger kunt worden.

Laat een Reactie Achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.