Nieuwjaarsconcert Eper Bloaskapel allerlaatst concert

Geplaatst in: Nieuws | 0

Zondagmiddag 10 februari 2019 was het traditionele Nieuwjaarsconcert van de Eper Bloaskapel in de Middenstip in Epe. Dit concert was ook het allerlaatste concert dat de Eper Bloaskapel speelde. Het concert werd druk bezocht en er ontstond al gauw een aparte, maar gezellige sfeer onder de toeschouwers en bloasers. Hoe kan dat ook anders met deze mooie Egerländer en Böhmische blaasmuzieknummers. Diverse polka’s, marsen en walsen zowel nieuwe als oude muzieknummers werden gespeeld vanaf 2 uur tot ruim over 4. Bij het laatste nummer: Bis Bald auf Wiederseh’n speelden ook de oprichters van de EBK Evert Stokking en Evert Gorselink ook mee. De hele middag stond onder leiding van dirigent Rudolf Weges. Evert Stokking sprak een dankwoord uit aan een ieder die in afgelopen tijden meegeholpen had met de Eper Bloaskapel zowel de Eperse bloasers als ook de bloasers van buitenaf.

Klik hier voor informatie en foto’s.

Laat een Reactie Achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.