Laatste concert Eper Bloaskapel op zondag 10 februari 2019

Geplaatst in: Nieuws | 0

EPE – De Eper Bloaskapel, onderdeel van de Koninklijke muziekvereniging “Harmonie” Epe,  zal zondagmiddag 10 februari 2019 haar laatste concert geven.  We vinden het erg jammer dat door vermindering van het aantal spelende leden binnen de Bloaskapel, het besluit genomen moest worden om met de Eper Bloaskapel te stoppen.

Het laatste concert van de Eper Bloaskapel wordt gehouden in de Middenstip in Epe. Het duurt van 14.00 tot 16.00 uur en is gratis toegankelijk, iedereen is van harte welkom.

Het repertoire van de kapel bestaat voor een groot deel uit Egerländer en Böhmische blaasmuziek, zoals die door Ernst Mosch en zijn Egeländer Muzikanten werd gespeeld. Polka’s, marsen en walsen van bekende namen zoals van Kurt Pascher en Freek Mestrini, maar ook moderne componisten zoals Franz Watz en Guido Henn zullen worden gespeeld. Het geheel staat onder leiding van Rudolf Weges.

Het voorjaarsconcert van de Koninklijke muziekvereniging “Harmonie” Epe verzorgd door het Harmonieorkest en de Malletband, is gepland op zaterdag 13 april 2019.

Laat een Reactie Achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.