Koninklijke muziekvereniging Harmonie Epe huldigt jubilarissen.

Geplaatst in: Nieuws | 0
Huldiging

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Koninklijke muziekvereniging Harmonie Epe zijn drie jublilarissen gehuldigd. Linda Vijge 40 jaar lid, Henk Kwakkel 60 jaar lid en Evert Gorselink 65 jaar lid. Alle 3 zijn lid van de landelijke muziekkoepel afdeling Gelderland-Flevo (MBGF) als ook van de Eper muziekvereniging.

Linda Vijge en Evert Gorselink spelen nog steeds actief mee in het harmonieorkest, Henk Kwakkel was verhinderd.  De jubilarissen werden door de voorzitter Erik van Westerveld bedankt voor hun inzet bij de verschillende eenheden van de vereniging en allerlei activiteiten daar omheen. Namens de muziekvereniging hebben de jubilarissen een cadeau en een bos bloemen ontvangen. De MBGF heeft hen onderscheiden met een speldje met daarbij een oorkonde.

Laat een Reactie Achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.