Kerstoptredens van het Koninklijk Harmonie orkest en Malletband

Geplaatst in: Nieuws | 0

Kerstmarkt Vaassen  – 8 december 2018 

Zaterdag 8 december 2018 aan het begin van de avond gaf de Koninklijke Muziekvereniging “Harmonie” een kerstconcert bij Kasteel de Cannenburgh op de gezellige en sfeervolle Kerstmarkt in Vaassen.  Ondanks de regenbuien was er veel publiek en kon men genieten van  mooie kerstnummers, die gespeeld werden in deze sprookjesachtige omgeving van de Kerstmarkt.

Kerstconcert in de Boskamp – 10 december 2018

Bij het kerstconcert op maandagavond in de Boskamp werden veel  klassieke kerstnummers gespeeld, wat goed in de smaak viel bij de bewoners.  Er werd dan ook uit volle borst met de kerstliederen meegezongen en na het concert hebben we samen nog gezellig wat gedronken.

Play In  Grote Kerk – 19 december 2018

De Play In is zaterdagavond voortvarend begonnen met het kerstconcert van de Koninklijke Muziekvereniging “Harmonie” Epe, de Grote Kerk stroomde om 18:30 al helemaal vol. Ondanks dit vroege tijdstip op de avond. Het orkest speelde verschillende numers zoals:  A Christmas flourish, Christmas Swing, Winter Wonderland, The Young Amadeus, Candle in the Wind, It’s beginning to look like Christmas, All I want for Christmas is you.  De klank van de kerstnummers was enorm mooi in de kerk, het was genieten voor de bezoekers van Play In en voor ons als orkest.

Malletband in Epe by Candlelight –  22 december 2018

Zaterdag 22 december heeft de Malletband – een groep jonge slagwerkers van de Koninklijke Harmonie uit Epe gespeeld in het centrum van Epe bij de Veluwepoort  tijdens Epe by Candlelight, ondanks de regen was er toch aardig wat publiek. Een aantal kerstnummers die gespeeld werden: Mary’s boychild, Ere zij God, Swingin Jinglebells & Little Drummerboy. De bezoekers van Candlelight vonden het een leuk concert.

Laat een Reactie Achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.