Druk bezocht Kapellen festival in het centrum van Epe

Geplaatst in: Nieuws | 0

Op een zestal locaties, verspreid over het Eper centrum, werd zaterdag 15 september het 19e Kapellen festival weer gehouden.
‘Smiddags was het genieten in het druk bezochte centrum van Epe, ook voor de liefhebbers van blaaskapellen. De zes optredende kapellen waren Original Liemers Musikanten (Zevenaar) traden op nabij Jumbo, Larenka (Laren) op het marktplein, Toutenburgher Muzikanten (Vollenhove) op het grasveld bij de Grote Kerk, De Koetsebloazers (Leek) in de buurt van ’t Snoepie/Huijssoon, Die Hattemer Musikanten (Hattem) bij Scapino en onze eigen Eper Bloaskapel (Epe) in de buurt van Café Cornelis. Het repertoire van deze kapellen bestond uit gezellige Böhmische en Egerländer blaasmuziek. De optredens duurden 2 uur en de pauzes werden op verschillende momenten gehouden, zodat de belangstellenden meerdere kapellen konden beluisteren. Ondanks de donkere wolken bleef het droog en later met een lekker zonnetje was het druk en gezellig in het centrum.
Meer informatie en foto’s staan op de website www.harmonie-epe.nl van de Koninklijke Muziekvereniging ‘Harmonie’ Epe, ook voor aanmelden nieuwe muzikanten, nieuwe donateurs en nieuwe sponsoren.

Laat een Reactie Achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.