Zeer geslaagd voorjaarsconcert!!

Geplaatst in: Nieuws | 0

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart heeft de Koninklijke muziekvereniging Harmonie Epe haar traditionele voorjaarsconcert gegeven. Het thema was dit jaar ‘Around the World’ en de presentatie was dit jaar in handen van Nettie Aslander. De Eper Bloaskapel, onder leiding van Rudolf Weges, begon deze avonden het programma en speelde Böhmische en Egeländer muziek. Zo speelde de kapel: Gablonzer Perlen, Egerland ich grüss Dich en Das Sternchen, Burgstallberg Polka en Böhmische Liebe. Voor de nieuwe zangers van de kapel, Dick en Aartje, was het de eerste keer dat zij hun zangkunsten lieten horen tijdens het voorjaarsconcert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na de Eper Bloaskapel was het de beurt aan de Malletband onder leiding van Gerko van Olst. Het programma van de Malletband kende een groot aantal bekende nummers. Zo speelde de Malletband tijdens het concert: Calm After the Storm, Thunder, Mooi, On Top of the World, Earth Song, Doe Normaal en Verliefd zijn is veel leuker. Ook bij de Malletband waren er twee leden voor wie voorjaarsconcert een primeur was, namelijk Stefan en Caroline. Bij het nummer Verliefd zijn is veel leuker van Guus Meeuwis, schoven er vier blaasinstrumenten – trompet, trombone, saxofoon en bas – aan bij de Malletband. Nadat de Malletband haar programma had gespeeld werd er een pauze gehouden. Tijdens de pauze werd er een verloting gehouden, waarbij de bezoekers een mooi aantal prijzen kon winnen.

Na de pauze kwam het harmonieorkest aan bod om haar programma ten gehore te brengen onder leiding van Marcel van der Wulp. Tijdens het programma van het orkest werd er een muzikale wereldreis gemaakt. Zo werden de nummer: We are the World, Glasnost, New York, New York, Doe Maar medley, A tribute to Gilbert Bécaud, A whole new World, Don’t cry for me Argentina en African Wildlife gespeeld. Door visuele ondersteuning werd deze muzikale wereldreis nog duidelijker gemaakt. Daarnaast werd er door Herman Nijkamp gezongen bij New York, New York en A tribute to Gilbert Bécaud, wat hij weer fantastisch deed. Bij het nummer African Wildlife werd het harmonieorkest aangevuld met drie leden van de Malletband om te ondersteunen op de Djembé’s. Dit alles heeft geleid tot een geslaagd en zeer gezellig voorjaarsconcert.

Klik hier voor de foto’s

Laat een Reactie Achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.