Koninklijke muziekvereniging Harmonie Epe geeft op 16 en 17 maart haar traditionele voorjaarsconcert.

Geplaatst in: Nieuws | 1
Malletband in actie

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart (gemeentehuis Epe, aanvang 19:30 uur) voert de Koninklijke muziekvereniging Harmonie Epe haar traditionele voorjaarsconcert uit met de titel “Around the World”, waaraan al haar geledingen deelnemen. Het programma is een muzikale wereldreis. Het onderdeel Eper Bloaskapel (EBK), onder leiding van Rudolf Weges, start het programma en speelt o.a. Gablonzer Perlen van Antonin Borovicka, Egerland ich grüss Dich van Frank Ecker, en Das Sternchen arr. Mario Zsaitsits, een combinatie van Egeländer en Böhmische blaasmuziek. Daarna treedt de Malletband onder leiding van dirigent Gerko van Olst op en voeren o.a. uit Calm After The Storm van E. Houben, Mooi van Borsato. Met het nummer “Verliefd zijn is veel leuker” van Guus Meeuwis spelen ook leden van het Harmonieorkest mee. In de pauze is er een verloting georganiseerd. Als laatste komt het Harmonieorkest aan bod, onder leiding van Marcel van de Wulp, en spelen o.a. Glasnost van Dizzy Stratford, New York New York van F. Kander en de Doe Maar medley van Harry Vrienten. Herman Nijkamp verleent zijn medewerking aan enkele stukken. Afgesloten wordt het concert met African Wildlife van Kees Vlak, waarin het orkest wordt aangevuld met enkele leden van de Malletband. Kom kijken en luisteren naar dit spektakel. De avond begint om 19:30 uur. De presentatie is in handen van Nettie Aslander.Entree 5 euro; donateurs kunnen twee gratis toegangsbewijzen afhalen. Vanaf maandag 5 maart zijn de toegangsbewijzen ook te koop bij de Read Shop naast Blokker aan de Hoofdstraat te Epe en ‘savonds bij de ingang van het Gemeentehuis van Epe.

Een Reactie

  1. bé en bertha
    | Beantwoorden

    Wij wensen jullie heel veel succes en plezier.
    bé en bertha kooiman

Laat een Reactie Achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.