Help jij ons bij het werven van nieuwe (jeugd)leden?

Geplaatst in: Nieuws | 0

Afbeeldingsresultaat voor rabobank clubkas campagne epe

 

Wist jij dat je met één druk op de knop gratis lid kunt worden van de Rabobank Noord Veluwe. Dat levert je, naast allerlei prachtige acties, lezingen, evenementen en netwerksessies van de bank zelf, ook nog een ander groot voordeel op.
Surf dus naar www.rabobank.nl/noordveluwe en word lid vóór 1 maart!

Stem op de Koninklijke Muziekvereniging harmonie Epe!

Als Rabobank-lid mag je zeer binnenkort namelijk stemmen op uw favoriete vereniging. Ondanks dat wij natuurlijk allang weten dat u de harmonie een warm hart toedraagt, zouden we uw hulp nog graag even willen inschakelen.
Leden van de Rabobank ontvangen uiterlijk 16 maart een schriftelijke uitnodiging om te stemmen. Maar ben je nog geen lid en heb je wel een Rabo-rekening? Meld je dan razendsnel aan via de link https://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/noordveluwe/leden  zodat ook jij de schriftelijke uitnodiging ontvangt.

Leden kunnen tussen 16 maart en 9 april stemmen op hun favoriete vereniging! Elke stem is geld waard. Het geld dat er door jullie hulp wordt opgebracht, gaat door de harmonie geïnvesteerd worden in het verwerven van (jeugd)leden. Dus kan de harmonie rekenen op uw steun?

Laat een Reactie Achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.