Nieuwjaarsconcert Eper Bloaskapel gezellige start in het nieuwe jaar.

Geplaatst in: Nieuws | 0

Zondagmiddag 28 januari was het traditionele Nieuwjaarsconcert van de Eper Bloaskapel in de Middenstip in Epe. Het concert werd druk bezocht en er ontstond al gauw een gezellige sfeer onder de toeschouwers en bloasers. Hoe kan dat ook anders met deze mooie Egerländer en Böhmische blaasmuzieknummers. Diverse polka’s, marsen en walsen werden gespeeld vanaf 2 uur tot ruim over 4. Natuurlijk werd de pauze gebruikt om elkaar te ontmoeten en samen een drankje te nemen. De 2 nieuwe zangers Aartje Scholten en Dick Stokking werden aangevuurd door dirigent Rudolf Weges en lieten mooie liederen van zich horen.

Klik hier voor de foto’s.

Laat een Reactie Achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.