Eper Bloaskapel geeft zondagmiddag 28 januari 2018 Nieuwjaarsconcert in de Middenstip Epe.

Geplaatst in: Nieuws | 0

De Eper Bloaskapel begint het muzikale jaar 2018 op zondagmiddag 28 januari a.s. met haar traditionele Nieuwjaarsconcert. Evenals voorgaande jaren wordt het concert gehouden in de zaal van de Middenstip, Hoofdstraat 60 in Epe. Als onderdeel van de Koninklijke Harmonie Epe verzorgen zij diverse optredens, variërend van concert tot braderie-optreden. Het repertoir van de kapel bestaat uit een groot deel uit Egerländer en Böhmische blaasmuziek, zoals die door Ernst Mosch en zijn Egeländer Muzikanten werd gespeeld. Polka’s, marsen en walsen van bekende namen zoals van Kurt Pascher en Michael Kuhn, maar ook moderne componisten zoals Frans Bummerl, Franz Watz en Guido Henn worden gespeeld. De instrumentale muziek wordt bij diverse nummers vocaal omlijst door onze 2 nieuwe zangers Aartje en Dick, en het geheel staat onder leiding van Rudolf Weges. Nog steeds nodigen we nieuwe collega muzikanten (trompet, bugel, euphonium, klarinet) uit om gezellig mee te spelen in onze Bloaskapel, je kunt ook een kijkje nemen op onze repetitieavond in de oneven weken op woensdagavond van 19.30 tot 21.30 in het Harmoniegebouw aan de Lange Veenteweg 4a in Epe. Het nieuwjaarsconcert op 28 januari 2018 begint om 14.00 uur en eindigt rond 16.00 uur en is gratis toegankelijk. Informatie via E. Stokkink, telefoonnummer 06-30079559.

Laat een Reactie Achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.