Koninklijke muziekvereniging Harmonie Epe huldigt jubilaris

Geplaatst in: Nieuws | 0

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Koninklijke muziekvereniging Harmonie te Epe is jubilaris Stefan Lokhorst gehuldigd. Hij is 12,5 jaar lid van de landelijke muziekkoepel (KNMO) als ook van de Harmonie muziekvereniging.

Stefan is begonnen bij de Malletband, heeft les gehad van Bert van Bruggen en later zijn C-diploma behaald op de muziekschool.

De jubilaris werd door voorzitter Erik van Westerveld bedankt voor zijn inzet bij de verschillende eenheden van de vereniging en allerlei activiteiten daar om heen, zo is hij lid van de muziekcommissie en beheert hij onze website. De voorzitter  sprak de wens uit dat hij nog jarenlang mag blijven drummen bij de Koninklijke Harmonie en overhandigde de bijbehorende jubileumspeldjes, oorkondes en bloemen.

Laat een Reactie Achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.