Druk bezocht kerstconcert!!

Geplaatst in: Nieuws | 0

Het harmonieorkest heeft op 16 december een kerstconcert gegeven tijdens de Play In. Het concert vond plaats in de Grote Kerk van Epe. Het was zo druk in de kerk dat zelfs de mensen die binnen kwamen moesten staan. Het orkest speelde voor het grootste deel van het concert kerstmuziek. Zo kwamen de volgende nummers voorbij:

  • O vitinho
  • We all stand together
  • Christmas Surpise
  • Do the know it’s Christmas
  • Jingle bell rock
  • Free world fantasy
  • Stop the cavalry
  • Santa Claus is coming to town
  • Last Christmas

Vanuit het publiek kwamen veel positieve berichten en er werd ook goed gespeeld door het orkest. Het orkest gaat nu even met vakantie en zal in het begin van het nieuwe jaar starten met de voorbereidingen voor het voorjaarsconcert op 16 en 17 maart.

Klik hier voor de foto’s

Klik hier voor het filmpje van ‘Do they know it’s Christmas’

Klik hier voor het filmpje van ‘Jingle bell rock’

Laat een Reactie Achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.