Goed najaarsconcert in de Grote Kerk

Geplaatst in: Nieuws | 0

Op zaterdagavond 4 november stond het druk bezochte najaarsconcert op het programma in de Grote Kerk van Epe. Het concert begon om 19:30 uur en werd vanwege het thema ‘Eurovisie songfestival’ gepast geopend met de Eurovisiemars door het harmonieorkest. Na deze opening was de beurt aan de Malletband. De Malletband opende hun programma met ‘Backroads of Medellin’ en ‘She’s not there’ van The Zombies. Na deze nummers werd er over gegaan naar het thema. De nummers die gespeeld werden door de Malletband van het songfestival zijn:

 • Making your mind up van Bucks Fizz (1981)
 • Love shine a light van Katrina & The Waves (1997)
 • Euphoria van Loreen (2012)
 • Calm after the storm van The Common Linnets (2014)
 • Slow down van Douwe Bob (2016)
 • Thank ABBA for the music

Na het programma van de Malletband werd er een pauze gehouden waarbij een drankje kon worden genuttigd. Toen iedereen weer zijn plek had gevonden en het harmonieorkest gestemd was, kon het concert worden hervat. Het orkest opende hun programma met ‘Volare’ van Domenico Modugno. Dit lied vertegenwoordigde Italië tijdens het songfestival van 1958 in Hilversum, waar het de derde prijs won. Het orkest speelde hun programma ook in chronologische volgorde. De overige nummers die gespeeld werden door het orkest zijn:

 • Eres tu van Mocedades (1973)
 • Highlights from Chess
 • Waterloo van ABBA (1974)
 • Ding-a-Dong van Teach-In (1975)
 • Only teardrops van Emmelie de Forest (2013)
 • Heroes van Mans Zelmerlöw (2015)

Het concert werd aan elkaar gepraat door Bas Zitman, die dit weer vol overgave heeft gedaan. Op dit concert kan weer positief worden terug gekeken en waren vanuit het publiek veel al positieve reacties.

Klik hier voor de foto’s

Laat een Reactie Achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.