Gezellig kapellenfestival ondanks slechte weer

Geplaatst in: Nieuws | 0

Vandaag 16 september stond het jaarlijks terugkerende kapellenfestival weer op het programma in het centrum van Epe. ’s Ochtends om 10:00 uur werd besloten dat het festival doorging. Toen de zes kapellen rond 14:00 uur een droog plekje in het centrum van Epe hadden gevonden, kon er begonnen worden met spelen. Ondanks het regenachtige weer was er veel publiek naar het centrum van Epe gekomen om de zes kapellen te bewonderen. De muziek die de kapellen ten gehore brachten leverde soms zelfs een zonnetje op. Vanuit het publiek waren veel positieve reacties te horen over de kapellen en hun mooie Egerl√§nder en B√∂hmische muziek.

De deelnemende kapellen waren:

  • Original Liemers Musikanten uit Zevenaar
  • Langenberger Musikanten uit Bathmen
  • Blaaskapel de Koetsen Bloazers uit Leek
  • Die Hattemer Musikanten uit Hattem
  • Loarns Plezeer uit Laren
  • Eper Bloas kapel uit Epe

Naast de muziek kon er ook een heerlijke oliebol genuttigd worden. Mede door de oliebollen verkoop kon dit mooie festival plaats vinden.

Klik hier voor de foto’s

Laat een Reactie Achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.