Blaaskapellen festival 16 september in Epe

Geplaatst in: Nieuws | 0

Het traditionele Blaaskapellen festival vindt voor de 16e keer plaats in Epe. De organisatie ervan berust bij de Eper Bloaskapel als onderdeel van de Koninklijke muziekvereniging Harmonie, in samenwerking met de Ondernemingsvereniging Epe.
Ze zijn erin geslaagd om zes top-kapellen te contracteren voor optredens op zaterdag 16 september van 14.00 tot 16.00 uur. De kapellen zijn in willekeurige volgorde de Original Liemers Musikanten, de Langenberger Musikanten, Blaaskapel De koetsen Bloazers, Die Hattemer Musikanten, Loarns Plezeer en de organiserende Eper Bloaskapel (EBK).
Alle optredens zijn gratis. De kapellen spelen Egeländer/Böhmische vrolijke muziek op diverse locaties in het centrum van Epe, u bent van harte welkom om hiervan te genieten.

Laat een Reactie Achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.