Druk bezocht buurtconcert op de Vegtelarij

Geplaatst in: Nieuws | 0

Op maandag 3 juli heeft er een gezellig en drukbezocht buurtconcert plaats gevonden in de wijk ‘de Vegtelarij’ in Epe. Het concert dat mede mogelijk werd gemaakt door het harmonieorkest van onze vereniging was op het grasveld bij het kruispunt van de Willem Dreeslaan met de Abraham Kuipersstraat. Bij het concert waren ongeveer 40 toeschouwers die een gevarieerd programma voor jong en oud voorgeschoteld kregen. De toeschouwers werden verrast met het programma zo werden er een aantal marsen gespeeld en werden er stukken gespeeld van bekende bands. Zo sprak de muziek van TOTO, The Beatles, Robbie Williams,The Turtles en Coldplay de mensen erg aan. Na de geslaagde serie van buurtconcerten zit dit muziekseizoen erop voor het harmonieorkest. Na de vakantie begint het orkest met het studeren voor het najaarsconcert in de kerk wat wordt georganiseerd op 4 november. Aanstaande zondag is nog wel de Eper Bloaskapel te beluisteren bij de Oldtimershow in Zuuk.

Laat een Reactie Achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.