Gezellig buurtconcert op de Burgerenk

Geplaatst in: Nieuws | 1

Op maandag 26 juni heeft er een gezellig buurtconcert plaats gevonden op de Burgerenk in Epe. Het concert dat mede mogelijk werd gemaakt door het harmonieorkest van onze vereniging was voor op het pleintje bij de cafetaria ‘De Klimtuin’ en de buurtwinkel. Bij het concert waren ongeveer twintig toeschouwers die een gevarieerd programma voorgeschoteld kregen. Zo werd het concert geopend met een mars ‘The standard of St. George’ en afgesloten met ‘Let me entertain you’ van Robbie Williams. Verder werden er stukken gespeeld van TOTO, The Beatles, The Turtles en Coldplay. Volgende week vindt er nog een buurtconcert plaats in de wijk ‘de Vegtelarij’ op het grasveldje bij het kruispunt van de Willem Dreeslaan met de Abraham Kuipersstraat. Het concert begint om 19:30, waarbij u van harte uitgenodigd bent om te komen luisteren.

Klik hier voor de foto’s

Een Reactie

  1. Henk Vijge
    | Beantwoorden

    Mooi stukkie

Laat een Reactie Achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.