Buurtconcerten harmonieorkest in Burgerenk en Vegtelarij

Geplaatst in: Nieuws | 0

Het harmonieorkest houdt eind juni en begin juli wederom buurtconcerten als dank voor de donateurs en alle steun uit de gemeente. Op 26 juni spelen ze in de Klimtuin en op 3 juli in de Vegtelarij. Ook dit jaar speelt het harmonieorkest vrolijke muziek in de buurt, zoals ‘Happy Together’ van The Turtles, ‘Yellow’ van Coldplay, ‘Let me entertain you’ van Robbie Williams, ‘With a little help from my friends’ van The Beatles en ‘The Blues Factory’ van Bleker’s Blues.

Op 26 juni geeft de Harmonie haar jaarlijkse zomerconcert in de Klimtuin op het pleintje bij ‘cafetaria De Klimtuin’ (Klimtuin 50). De aanvang is om 19.30 uur en de toegang is gratis. Iedereen is uiteraard van harte uitgenodigd!!

Dat laatste geldt uiteraard ook voor het openluchtconcert op 3 juli in de Vegtelarij. Dat wordt gegeven op het grasveld aan de Willem Dreeslaan, tegenover Abraham Kuiperstraat. Ook dan is de aanvang is 19.30 uur en de toegang is gratis.

Laat een Reactie Achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.