Geslaagd slagwerkconcert!!

Geplaatst in: Nieuws | 1

Op zaterdagavond 10 juni vond het geslaagde slagwerkconcert ‘Samen aan de slag’ plaatst. Tijdens dit concert in het ‘Kulturhus’ in Oene namen de slagwerkgroepen uit de gemeente Epe deel. Zo deden de slagwerkgroepen van het Vaassens fanfarekorps, ‘Vriendschap’ Oene en ‘Prins Bernard’ Emst mee. Natuurlijk mocht de Malletband van onze vereniging niet ontbreken. De Malletband mocht het concert openen en speelde een gevarieerd programma van ‘Radar Love’ van Golden Earring tot ‘Valerie’ van Amy Winehouse. Na de Malletband speelden de slagwerkgroepen van de andere verenigingen hun programma. De avond werd afgesloten met een gezamenlijk muziekstuk ‘Moves like jagger’ van Maroon 5. Dit stuk is in de middag ingestudeerd door de verenigingen, waarna er gezamenlijk gegeten werd. Er kan dus terug worden gekeken op een geslaagd concert.

Klik hier voor de foto’s

Een Reactie

  1. Wilfred Jonker
    | Beantwoorden

    Mooie en succes volle samenwerking heeft geleid tot een zeer geslaagd slagwerkconcert en voor herhaling vatbaar is.
    Mvg, Wilfred Jonker
    Slagwerkgroep Vriendschap Oene.

Laat een Reactie Achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.